Ägare & Kontorspersonal


Henrik Lindén

Mia Lindén

Ägare och VD

Henrik är, förutom ägare och VD, även VD för Antennensysteme Scandinavia AB och ordförande i Företagarna Sundbyberg-Ekerös styrelse. Han är en av yogastudions stöttepelare och sköter stora delar av företagets ekonomi och det som hör till den dagliga driften av yogastudion.

Henrik Lindén har lång erfarenhet av ledande befattningar inom telekom och fordonsindustrin. I funktioner som VD, Sälj- och Marknadschef, Teknik- och Produktchef har han samlat kunskaper om både organisationer och människor.

Jeanette Lindblom

Administratör 

Jeanette arbetar 50% på Mias Yogastudio och hjälper till med det administrativa sysslorna. Hon ansvara bl a för fakturering till våra kunder, besvarar kundmail och uppdaterar vår hemsida med den senaste informationen. 

Jeanette finns hos oss 3 dagar i veckan:
Tisdagar kl. 08.00-16.30
Onsdagar kl. 10.30-17.30
Fredagar kl. 08.00-13.30

Ägare och ansvarig konstnärlig ledare

”Yoga är min livsstil. Min träning på yogamattan lär mig att lyssna till kroppen och att bli mer fokuserad. Ingen annan träning har gett mig samma helhet, både fysiskt och psykiskt. Yogan är en ärlig vägledare som talar om hur kroppen mår och vad jag behöver göra för att må så bra som möjligt.”

Mia började träna Ashtanga yoga år 2000 och hade förmånen att få Maria Boox som sin första lärare. Hon gick också Marias 3-åriga yogalärarutbilding. År 2004 gick Mia David Swensons lärarutbildning i Florida och deltar regelbundet i Workshops för att få Inspiration och utvecklas.

Mia har en bakgrund som dansare och danspedagog. Under flera år jobbade hon som dansare, danspedagog och koreograf på Lasse Kühlers Dansskola.

Hon gick Dans & Cirkushögskolans 3-åriga program med fokus på barndans, jazzdans och steppdans och startade och drev därefter en dansskola, Mias Musik- och Dansverkstad – numera Danshuset.

Mia är utbildad Friskvårdsterapeut, Personlig Tränare och har tidigare arbetat på Itrim, Puls & Träning, West Nine Fitness, Sturebadet, mf Hälsocenter och Yoga Shala Stockholm.

Sedan i maj 2013 driver hon Mias Yogastudio i Sundbyberg, tillsammans med sin man, i familjeföretaget HenLin Consulting AB's regi.

”Yogan är ett verktyg som ökar din kroppskännedom och självkännedom. Du får bättre styrka, flexibilitet och stabilitet både i huvud och kropp. Rörligheten i bröstkorgen förbättras vilket även ger mer plats för stora, härliga andetag.”