Våra Terapeuter


Silje Vik Vilval

Naprapat, Personlig Tränare & Kostrådgivare

Silje heter jag och driver Silje Naprapati & Rehab. Min måtto är "Hälsa genom livet"

Som naprapat letar jag alltid efter den underliggande orsaken till smärtan. Det kan till exempel betyda att orsaken till smärtan i foten inte alls sitter i själva foten.

Första gången du kommer till mig kommer jag att göra en grundlig undersökning av dina muskler och leder.

När underliggande orsak(er) till problemet är identifierade, behandlas denna genom t.ex. justering av leder (manipulation), triggerpunktsbehandling, massage, stretching, dry needling (med akupunkturnålar) och/eller andra väletablerade behandlingsmetoder.

Exempel på besvär man kan få hjälp med av mig är nackspärr, huvudvärk, tennisarmbåge/musarm, golfarmbåge, nack-, skulder-, axel-, ländrygg-, ischias-, höft-, knä-, hälsena-, fot-, och käkledsbesvär.

Josefin Hemmingsson

Kosmetisk Akupunktör

Mitt namn är Josefin Hemmingsson. 

Jag har under lång tid varit intresserad av naturmedicin och bestämde mig tidigt för att jag ville arbeta för människors välmående. Jag fastnade för den kinesiska medicinen år 2013 och har sedan dess valt att ägna min tid åt det. 

Det som fick mig att fastna för just kinesisk medicin var sättet att se på hälsa och medicin. I kinesisk medicin arbetar man för att motverka sjukdom innan den uppstått och för att skapa förutsättning för självläkning om sjukdomstillstånd uppstår. 

Jag är nuvarande student på Akupunkturakademins treåriga utbildning i Traditionell Kinesisk medicin i Stockholm och tar examen våren år 2018.


Jag är även diplomerad kosmetisk akupunktör och är otroligt fascinerad över dess funktion och resultat både för vårt välmående och utseende.

Pia Jutebrink

Massör, Personlig Tränare & Kostrådgivare

Jag heter Pia och har arbetat med hälsa i över 10 år.
Mitt intresset för träning, kost och hälsa har funnits med mig sen barnsben och under hela min uppväxt vid Vätterns strand. För mig är det självklart att ta hand om kroppen. Den ska vi bo i hela livet och den går inte att byta ut.
Jag arbetar med flera verktyg för att kunna hjälpa dig som vill förändra eller förbättra kroppen! Känner du dig stel, har smärtproblematik , lider du av trötthet, övervikt eller undervikt? Har du ett träningsmål du vill nå men vet inte hur? Behöver du motivation att komma igång eller vill du helt enkelt skapa en kropp i balans!
När du bestämt dig finns jag här för att hjälpa dig på rätt väg!
Jag erbjuder olika typer av massage, kost och livsstilscoaching, personlig träning samt träning under och efter graviditet.
Välkommen!

Blossom Tainton Lindquist

Ayurvedahälsorådgivare & 

Personlig Tränare

Hej!

Blossom heter jag och jag har jobbat på heltid med hälsa och träning sedan 1996. Innan dess var jag artist på heltid och träning var min hobby. Nu är det alltså tvärtom. Jag började min bana med dans, men ryggproblem efter första graviditeten gjorde att jag hamnade i träningsbranschen. 

Mitt djupa och växande intresse för kroppen och dess funktion tog mig vidare till även den mentala delen tack vare yogan som jag kom i kontakt med 1998. Det mognade snabbt till ett helhetstänk då jag förstod att, allt hänger ihop. 

Jag har jobbat kliniskt med klienter som Personlig tränare i 20 år där den mentala coaching har fått ta mer och mer plats.                                       

Utbildningar, kurser och fördjupningar har varit otaliga och fortsätter eftersom ;        ju mer man lär sig ju mer förstår man hur lite man vet…

2003 kom jag först i kontakt med Ayurvedan. Den var tillåtande och tilltalande och jag började förstå att det här var nog så nära sanningen man kan komma. Den har funnits med mig i olika grader under en lång tid, men 2016 blev jag tillslut Ayurvedahälsorådgivare ”på riktigt.


Välkommen in till mig här på Mias yogastudio <3