Vi som driver Mias Yogastudio

Henrik, Mia, Mattias & Malou


Henrik Lindén

Henrik är, förutom ägare och VD, även VD för Antennensysteme Scandinavia AB och ordförande i Företagarna Sundbyberg-Ekerös styrelse. Han är en av yogastudions stöttepelare och sköter stora delar av företagets ekonomi och det som hör till den dagliga driften av yogastudion.

Henrik Lindén har lång erfarenhet av ledande befattningar inom telecom och fordonsindustrin.

I funktioner som VD, Sälj- och Marknadschef, Teknik- och Produktchef har han samlat kunskaper om både organisationer och människor.

Malou Lejon

Mia Lindén

Mia startade i maj 2013 Mias Yogastudio tillsammans med sin man, Henrik. Båda brinner för entreprenörsskap och har även drivit en Dansskola tillsammans under 10 år, som idag heter Danshuset och lever vidare i ny regi. Efter en tre-årig Yogalärarutbildning och flera års konsultarbete som Yogalärare och Personlig Tränare var hon redo för att ha ett eget litet ställe i Sundbyberg. 

Mia har fortsatt att utbilda sig inom hälsa och har alltid haft en dröm om ett "Hälsohus" med träning, behandlingar och en oas att landa i för alla som behöver.

För att leva som hon lär använder hon yogans fantastiska verktyg för att återhämta sig och landa. Hon får mycket energi av att umgås med sin familj, barn och barnbarn.

Mattias Lejon

Yin Yoga 100 h