Silje Naprapati & Rehab

- Hälsa genom Livet -


Silje Vik Vilval

Leg. Naprapat – Lic. Personlig Tränare - Kostrådgivare


Naprapatbehandling

Som naprapat  letar jag alltid efter den underliggande orsaken till smärtan. Det kan t ex betyda att orsaken till smärtan i armbågen inte alls sitter i själva armbågen. För att hitta orsaken kommer jag första gången att göra en grundlig undersökning av dina muskler och leder.

Sedan jobbar jag med väletablerade behandlingsmetoder som

t ex justering av leder (manipulation/mobilisering), triggerpunktsbehandling, massage, stretching, dry needling (med akupunkturnålar), hållning/ergonomianalys eller träningstips/analys för att hjälpa dig att bli av med din smärtproblematik. 

Typiska besvär du kan få hjälp med hos mig är nackspärr, huvudvärk, tennisarmbåge/musarm, golfarmbåge, nack-, skulder-, axel-, ländrygg-, ischias-, höft-, knä-, hälsena-, fot- och käkledsbesvär. Om du undrar över ifall jag kan hjälpa dig med just ditt besvär, ring eller maila för en bedömning.


Pris Naprapatbehandling: 

700 kr (ca 40 min)


Kostrådgivning

Som Kostrådgivare hjälper jag dig att ta de rätta besluten och ge dig de verktyg som fungerar angående kost i vardagen för att kroppen skall fungera, få energi samt läka så bra som möjligt!


Pris Kostråd:

1 gång 900 kr (60 min)

3 ggr 2.350 kr

Personlig Träning

Som Personlig Tränare hjälper jag dig att hitta rätt träning för just dig! Kanske det behövs mest fokus på rehabilitering/ träna rätt efter en skada/smärta? Möjligtvis är det en vidareutveckling av din teknik i styrketräningen som du vill lära dig? Behöver du vägledning av hur du bäst tränar under/ efter en graviditet? Eller är det faktisk inspiration till ATT träna som du behöver hjälp med? Det viktigaste att vi hittar träning som fungerar långsiktigt för dig!

Pris Personlig Träning:
1 gång 850 kr (60 min)
5 ggr 4.100 kr
10 ggr 7.995 kr
20 ggr 15.200 kr

Klassisk Massage

Klassisk massage kan utföras på olika sätt efter kundens behov. Du kan antingen få hjälp med en ett specifikt muskelrelaterat problem, t ex innan eller efter en idrottsprestation eller massagen kan ges i ett avslappnande syfte. Genom olika grepp blir musklerna bearbetat och därmed skapas en bättre cirkulation, samtidigt som flera “må bra” hormoner frisätts i kroppen.

Priser Klassisk Massage:

30 min 450kr

45 min 620kr

60 min 750kr


Det går även bra att kontakta mig på:
Mail: silje_vik@hotmail.com
Mobil:  0737-678187


PT Small Group 

Mammaträning - Stärk inifrån och ut

Nu har du som nybliven mamma chansen att komma igång med träningen på ett säkert och roligt sätt i mindre grupp!


Under 10 tillfällen går vi igenom hur du bygger kroppen stark inifrån och ut på bästa sätt. Jag väljer att jobba med små grupper (max 8 personer) för att kunna ge dig personlig feedback och hitta rätt variant på övningar utifrån var du är just nu.

Träningen fokuserar på att träna upp din kropp efter graviditet och stärka Dig inifrån och ut. Det blir lättare styrketräning, mammamage-tips, yoga, pilates, funktionell styrketräning och kunskap om vad kroppen behöver för att må bra. 

Du bör ha varit på efterkontrollen (ca 6-8 veckor) och gärna ha startat med knip och aktiveringsövningar för bäckenbotten och djupa magen.

Är du osäker på hur du ska komma igång med detta är du välkommen att kontakta Silje för en individuell konsultation på mailadress: silje_vik@hotmail.com

Denna kurs passar även dig som har äldre barn men inte kommit igång ordentligt med träningen, vill få inspiration och starta på rätt sätt!

Tisdagar kl. 10.15-11.15 - Nybörjarkurs (Steg 1)  

Tisdagar kl. 13.00-14.00 - Fortsättningskurs (Steg 2)Fullbokad!

- Kursperiod: 20/3 - 15/6 (Uppehåll 3/4 & 1/5)

- Pris: 1.500 kr

- Adress: Mias Yogastudio, Kyrkogatan 5, Sundbyberg
- Lärare:  Silje Vik Vilval & Mia Lindén

Max 8 deltagare per grupp

PT Small Group

För dig som vill träna i en liten grupp och få ta del av andras energi och inspiration!


PT Small Group inriktar sig till dig som i en mindre grupp vill ha hjälp med att komma igång med din träning. Du kanske är klar med din rehabiliteringsträning efter en skada men du känner dig inte riktigt redo att på egen hand träna i gymmet, du kanske känner dig osäker om du till exempel har tillräckligt bra bålstabilitet eller du har som mål att förbättra din teknik i olika gymövningar. 

Kursen är även perfekt för dig som har gått alla stegen i mammakursen men fortfarande inte känner dig helt redo för att själv gå till gymmet.


Under 10 gånger kommer du att få en genomgång av hur du aktiverar dina bålmuskler på rätt sätt, hur du kan jobba med din hållning både under träning och i vardagen, nyttiga andningsövningar samt att vi kommer träna säkra och bra styrke- och rörlighetsövningar.

Inga förkunskaper behövs!


- Dag och tid: måndagar kl. 18.45-19.45

- Kursperiod:   9/4 - 18/6 (uppehåll 30/4)

- Pris: 2.120 kr

- Adress: Mias Yogastudio, Kyrkogatan 5, Sundbyberg

- Lärare: Silje Vik Vilval.


Max 8 deltagare per grupp

Boka din plats genom att maila till: silje_vik@hotmail.com


Yin Yoga 100 h