Workshop med Maria Boox


Torsdag den 26 oktober

kl. 17.30-20.30

Den 26 oktober kommer Maria Boox åter igen till Mias Yogastudio för att leda en workshop i Hatha Yoga
med fokus på höfter och bakåtböjningar.

Filosofiklassen kommer beröra de så kallade "Kleshas" Det som man inom yogan pratar om som hinder för att leva fullt ut. Nå din fulla potential. Lyssna inåt och våga följa din egen röst. Vad ger yogan oss för verktyg?

Klassen kommer avslutas med några enklare pranayamas.

En fin kväll du inte får missa!


Maria har en djup och bred kunskap inom yoga och hennes undervisning har en kärleksfull värme & sann glädje samtidigt som hon ger kreativt kraftfulla utmaningar. Maria har ett unikt sätt att tillgängliggöra yogans filosofiska aspekter och hennes klasser är fantastiskt inspirerande. Hennes sätt att se var och en och ge individuella utmaningar är en gåva. Maria har praktiserat yoga i snart trettio år. Hon var student hos Sri K Pattabhi Jois i många år där hon också blev auktoriserad att undervisa, både Primary series och ...Intermediate series.

Maria grundade Yogashala Stockholm som hon drev och undervisade på under 10 år. Maria undervisar i dag runt om i världen. Hon åker regelbundet till Indien för att studera yoga.

Just nu fördjupar hon sig i yogans olika delar med pranayama som huvudämne tillsammans med Shri O.P Tiwariji i Indien och har under 2015 genomgått en utbildning i Pranayama. Hon är nu certifierad även i att undervisa Pranayama.

Läs mer om Maria på www.mariabooxyoga.com eller facebook Maria Boox


Pris: 550 kr

Boka din plats här

Plats: Mias Yogastudio, Kyrkogatan 5 i Sundbyberg