Restorative & Yoga Nidra 

med Veronica Holm
Lördagen 24 februari & 7 april
Kl. 13.00-15.00Tema den 24 februari - "Lift your spirit"

Vila bland kuddar och filtar i denna två timmar långa klass fylld med djupt avkopplande, upplyftande och återhämtande positioner och en guidad djupavslappning - Yoga Nidra.  


I det ayurvediska systemet består vi av fem element: jord, vatten, eld, luft och rymd. Vi har var och en vår unika mix av dessa element, som utgör vår fysiska och mentala konstitution. Sjukdom orsakas när det finns en obalans i blandningen av dessa element utifrån våra unika avtryck av dessa element som vi har med oss från födseln. Årstiderna, liksom våra livsstilar och påfrestningar, påverkar blandningen av dessa element. När vi går igenom vintern och vädret är kallt och blött, tenderar jord- och vattenelementen att öka (kapha), som gör att vi kan känna oss tröga, omotiverade och överbelastade.

Denna klass är utformad för att hjälpa till att frigöra överskott av kapha från din kropp och sinne. Klassen, inklusive asanas, pranayama och återhämtande positioner och den avslutande ca 20 min långa yoga nidran väljs och anpassas för att stimulera och öppna kroppen på ett sätt som ökar vår energi och ger kraft under vinterperioden.


Pris: 375 kr

Boka din plats för den 24 februari här

Boka din plats för den 7 april här

Yin Yoga 100 h