Restorative & Yoga Nidra 

med Veronica Holm
Lördagen den 14 oktober & 25 november
Kl. 15.00-17.00


För att förbereda kropp och sinne för meditationen inleds klassen med en pranayama och sedan lugn och mjuk flödande vinyasa för att släppa taget om stress och spänningar i vår kropp och vårt sinne för att sedan gå över i mer vilande positioner (Restorative yoga). Vi stannar i dessa återhämtande positioner mellan 10-20 min innan jag sedan guidar er in i en ca 20 min lång Yoga Nidra. I de återhämtande positionerna använder vi oss av mycket tillbehör som kuddar, filtar och klossar för att kunna avlasta kroppen maximalt och uppnå avslappning och återhämtning både fysiskt och mentalt.


Yoga Nidra är en guidad meditation som utförs liggande i Savasana. På Sanskrit betyder Nidra sömn så Yoga Nidra brukar ofta benämnas som sömnlös sömn då vi genom att förflytta vår uppmärksamhet, medvetenhet runt i kroppen tas in i ett stadie mellan sömn och vakenhet.


Denna yoga form kan hjälpa oss att djupt slappna av och därigenom släppa på mentala och fysiska spänningar. Den kan också ersätta förlorad sömn, förbättra vår sömn, ge en ökad koncentration och minska muskelsmärta.


Pris: 350 kr

Boka din plats här