Restorative & Yoga Nidra 

med Veronica Holm
Lördagen 24 februari & 7 april
Kl. 13.00-15.00"Lift your spirit"
är temat på ws den 24 februari

Efter en lite mer aktiv inledning på klassen inbjuds du att landa ner bland kuddar och filtar i denna två timmar långa klass fylld med djupt avkopplande, återhämtande men också upplyftande positioner och en guidad djupavslappning, Yoga nidra. 


I det ayurvediska systemet består vi av fem element: jord, vatten, eld, luft och rymd. Vi har var och en vår unika mix av dessa element, som utgör vår fysiska och mentala konstitution. Sjukdom orsakas när det finns en obalans i blandningen av dessa element från vår unika avtryck av dessa element vid födseln. Årstiderna, liksom våra livsstilar och påfrestningar, påverkar blandningen av dessa element. När vi går igenom vintern och mot våren, och vädret är kallt och mer blött, tenderar jord- och vattenelementen att öka - vilket ger oss ett kapha-tillstånd. När vår kapha är överskridande kan vi vara tröga, omotiverade, känna oss överbelastade och deprimerade - ännu mindre förlåtande för oss själva och andra. 

Denna klass är utformad för att hjälpa till att frigöra överskott av kapha från din kropp och sinne. Klassen, inklusive asanas, pranayama och återhämtande positioner och den avslutande ca 20 min långa yoga nidran väljs och anpassas för att stimulera och öppna kroppen på ett sätt som ökar vår energi och ger kraft under vinterperioden.


Pris: 375 kr

Boka din plats för den 24 februari här

Boka din plats för den 7 april här